Jak założyć firmę cateringową.


zespół cateringowy
W wypadku jednostki cateringowej lokalizacja nie jest najistotniejsza – posiłki będą wszak dostarczane do domów konsumentów.

Ciekawi Cię ten temat? To odsyłam do tej strony (https://www.lontex.pl/bhp/rekawice-ochronne), gdyż odkryjesz tam masę ciekawych informacji w tym temacie.

Lokal może znajdować się na krańcach miejscowości, pod warunkiem jednakże, iż będzie stamtąd dogodny dojazd. Lokal, w jakim będzie się przygotowywać dania, musi spełniać wymagania sanepidu. Tyczy się to także domowej kuchni, jeśli za siedzibę prowadzenia działalności gospodarczej wskaże się prywatne mieszkanie. Sanepid wymaga m.in., ażeby w pomieszczeniu znajdowała się umywalka z ciepłą jak też zimną wodą, natomiast nieopodal umywalek mydełko w płynie a także środek do dezynfekcji i ręczniki.
23-06-27 07:13
1 2